tisdag 7 april 2009

P3 stjärnan

Det ringer på min svenska telefon, dolt nummer. Jag tänker att fan till att ringa från dolt nummer till en telefon som jag knappt använt på över ett år. Lyssnar fortfarande efter min kanadensiska mobilsignal och har svårt att vänja mig vid min svenska. Men jag svarar, för signalen verkar störa grannen på balkongen bredvid.

Det är en tjej på P3-star. Jag har tydligen vunnit den där tävlingen som jag skickade in en dikt till. Tjejen i luren pratar mycket om kärlek och drömmar och Karin Boye och sånt. Jag försöker prata om det där med att jobba men tappar orden. Hon frågar om jag vunnit några andra tävlingar och jag säger nej, ja, nja, ehhh, minns inte. Jag minns inte.

Men vann gjorde jag, och det ska tydligen sändas den 19e april. Daniel Boyacioglu ska läsa dikten.

Grattis till mig!

9 kommentarer:

Olof sa...

Wow, häftigt! Juryn var ju rätt fet. Du är en stjärna helt klart! Jag kan köpa rättigheterna till din bok, ge ut den och bli rik på kuppen. Deal?

soffan sa...

http://www.p3star.se/default.ns?lngItemID=1146&intPageColor=5

kallskänkan sa...

tihi, imorgon ska jag till radiohuset! Olof, vad får jag för rättigheterna? Du vet att boken inte är i närheten av färdig va? :)

Håkan Eriksson sa...

Är rättigheterna till salu? Jag bjuder över dem andra.

kallskänkan sa...

Just nu kostar rättigheterna en stycken lägenhet i Stockholm. Någon? En liten sidoroll/dedikation/ära och berömmelse kostar ett rum i ett kolletiv/lägenhet som inte ägs av en alkoliserad föredetta Hells Angels-medlem.

Rikard sa...

Du läser min blogg. Tack. Grattis. Och tack.

Om du virvlar ner till Göteborg någon gång snart får du höra av dig (jag kan maila mitt nummer) så jag kan berätta om de 365-projekt vi håller på att sätta upp som ska förvandla Göteborg från Sveriges framsida till Sveriges framtid. Om du fått blodad tand och vill fortsätta skapa och nå ut, det vill säga.

Och grattis.

kallskänkan sa...

Richard; jag kommer till göteborg på lördag, fika? maila mig på spirello99@hotmail.com!

Alexander S sa...

Grattis! Kommer man kunna lyssna på radioklippet på webbradion i efterhand tro?

kallskänkan sa...

Alexander; jag tror att man brukar kunna göra det. Det är också sagt att inläsningen som jag gjort kommer ligga ute på webben medan den Daniel gjorde kommer sändas i programmet. Så man kommer nog kunna lyssan på båda på nätet.