onsdag 8 april 2009

Reklamavbrott

Nu blir det reklam!

Jag tänkte att eftersom vi helt plötsligt fick ganska många läsare här så passar jag på. Vill ni inte bara läsa det jag skriver utan höra det också så finns det nu möjlighet till det. I alla fall om ni befinner er på rätt plats och tid.

Bokrelease
Jag har titeldikten i en kritisk antologi som ges ut i samband med Socialdemokratiska partiets 120-årsdag. Jag är själv inte sosse, men kritisk är jag definitivt. Boken heter "Snart går vi utan er, Brev till Socialdemokratin" Här kan ni läsa mer om boken och släppfesten.
Boken presenteras på ABF, Sveavägen 41 i Stockholm kl. 18.00, den 20e april
Medverkar gör Jenny Wrangborg, Ellinor Eriksson, Magnus Wennerhag, Alaa Idris och Kristin Linderoth. Carl Tham kommenterar och samtalet leds av bokens redaktörer Jens Lundberg och Daniel Suhonen

1 maj
På första maj är man självklart ute och demonstrerar. Väljer man att göra det i Malmö eller Lund så kommer man kunna höra mig också. I Malmö innan avgång i det socialdemokratiska tåget och i Lund efter Vänsterpartiets tåg, i Stadshallen. Vilka tider det handlar om är oklart, jag får be att återkomma.

Böcker du inte vill vara utan
Alex Bengtsson och Robin Färdig har släppt sina första diktsamlingar på det nya förlaget Rivaliserande Stenar. Dom är ärligt talat riktigt riktigt bra. Gillar du det jag gör så kommer du gilla Bengtsson och Färdig också. Köp dem här eller snacka med ditt bibliotek så att dom köper in diktsamlingarna.

Ett erbjudande du inte kan motstå
Vill DU bo med en av Sveriges bästa kallskänkor? Nu har du möjligheten! Jag söker lägenhet/rum/golvyta/vafansomhelst i Stockholm. Känner du nån som känner nån som känner nån i all oändlighet så tänk på mig. Om ett par dagar blir jag bostadslös.

Så, det var nog allt. Jo, just det;
Jag tycker mycket om er.

2 kommentarer:

Ditte sa...

jag vill se dig... 1 maj i lund låter definitivt som en permissionsgrej!

kallskänkan sa...

åh, ja Ditte! Guld!