söndag 24 maj 2009

Hemsidan och Avanti video

Minns ni på nittiotalet, då man hade Lunarstorm istället för Facebook och hemsida istället för blogg?

Min vän Olof har byggt en hemsida till mig och inte nog med det; han har dessutom gjort videon här nedanför. Den första av ett par. Jag tycker om Olof, inte bara för att han är mycket bättre på att promota mig än vad jag själv är utan också för att Olof är en av de smartaste människorna jag känner.

Den här bloggen har förändrats mycket sen vi drog igång för nästan två år sen. Då skulle jag inte kunna drömma om att vara med på bilder eller i videos här, ännu mindre gå ut med mitt namn. Mest eftersom jag var rädd att jag skulle förlora mitt jobb. Efterhand har det blivit svårt att hålla den linjen. Under min tid i Vancouver var det ganska irrelevant om folk visste vem det var som skrev eller inte och nu känns det fånigt att vara hemlig, de flesta vem redan vem kallskänkan är i alla fall. Så, hej allihopa, jag heter Jenny Wrangborg och det här är min hemsida;


www.jennywrangborg.se

11 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till hemsidan! Vad fin! Men länken har nåt krux, fick skriva in adressen.
/Karin

Olof sa...

His name is Robert Paulson!

tobiasln sa...

Fy fanm va du e bra jenny, du ska vara stolt! Såg I den här dikten på Dittes blogg om och om igen....och ja, jag är mållös. Är det du som spelar gitarr så vackert också?

Kram Tobbe

kallskänkan sa...

Robert Paulson? Jag förstår inte!

Tobbe; Gitarrslingan är stulen i sann samlingsanda. Från början är det Jose Gonzalez "heartbeats" http://www.youtube.com/watch?v=s4_4abCWw-w

och tack. och kram

Olof sa...

Det är en scen från Fight Club (hittar den inte på tuben) där en massa människor säger så i takt: "His name is Robert Paulson! His name is Robert Paulson!" (du fattar det roliga när du ser det). Fick den känslan när du skrev "jag heter Jenny Wrangborg" för första gången. Lite episkt.

Anonym sa...

hej.
vet du någonting mer om vem benjamin är, som är vän med dig?

kallskänkan sa...

Anonym; med risk för att göra någon ledsen så tror jag faktiskt inte att jag känner någon Benjamin. Borde jag det?

Anonym sa...

han är iaf vän med dig på sockerdricka. möjligen är benjamin lika anonym som jag

Anonym sa...

du måste hjälpa mig, vem är han?

kallskänkan sa...

Anonym; jag kan tyvärr inte hjälpa dig, jag har inte haft någon kontakt med honom på över 6 år och då var det bara på sockerdricka. Om du inte lyckats få tag på honom på sockerdricka så vet jag inte hur du ska göra. Hoppas det löser sig.

Anonym sa...

nej, jag bryr mig egentligen inte, men han skriver till en närstående; helt enkelt - det är riktigt lågt - men jag skulle vilja veta vem han är och vad han brukar göra där, på sockerdricka.